Werkwijze van SMART advocaten te Eindhoven

Wilt u werken met ons advocatenteam?

Uiteenlopende vaste klanten weten ons groeiende kantoor te vinden, zoals lokale ondernemers, aannemers, uitzendbureaus, statutair bestuurders, personeelsmanagers, politici, vrije beroepsbeoefenaren (zoals architecten, accountants, artsen, collega-advocaten) en werknemers (ook buitenlandse) met uiteenlopende beroepen (zoals vrachtwagenchauffeurs, schoonmakers, bouwvakkers, administratief personeel, salesmanagers, verplegend personeel). Ook worden we geraadpleegd door en treden we op voor multinationals en verzekeraars. We zijn zeer vertrouwd met de kennis- en maakindustrie.

Glashelder over uw risico's en kansen

In het intakegesprek met één van onze 6 ervaren advocaten komen door onze kritische en scherpzinnige vraagstelling alle relevante feiten boven tafel. Hiermee kunnen wij een adequate inschatting maken van uw kansen en mogelijkheden om uw gelijk te halen. Uw risico's komen hierbij volledig in beeld, zodat u hiermee rekening kunt houden bij de door ons op te stellen strategie en verdere aanpak van uw kwestie. Prijsafspraken zijn bij ons van tevoren helder, waarbij evenwicht tussen de kosten en de te verwachten baten altijd voorop staat.

Volgens onze gedragsregels dienen wij als advocatenkantoor "voor ogen te houden dat een regeling in der minne vaak de voorkeur verdient boven een proces". Ruziënde partijen blijken vaak uiteindelijk uit te zijn op een spoedige praktische oplossing van hun conflict in plaats van een tijdrovende, risicovolle procedure. Onze advocaten doorzien dat en zullen in de allereerste plaats proberen te streven naar die spoedige, praktische, minnelijke oplossing. Onze ervaring leert dat wij veruit de meeste conflicten daadwerkelijk binnen een acceptabele en rendabele tijdsinspanning voor u op kunnen lossen.

Wanneer het eenmaal toch tot een rechtszaak moet komen, wil iedereen maar één ding: winnen. Wij in ieder geval wel. Voor u en voor onszelf. Daarom bijten wij ons als een terriër vast in zaken. Het resultaat is vaak gunstig, zoals u kunt nalezen in diverse vaktijdschriften. Ook zijn wij regelmatig te vinden in de landelijke media.

Telefonisch advies

Voor het geven van een eerste, telefonische inschatting van uw kansen en mogelijkheden brengen wij u geen kosten in rekening. U mag dus altijd eerst uw kwestie telefonisch aan ons voorleggen. Ook voor een juridische second opinion worden wij regelmatig gevraagd en bent u bij ons van harte welkom. Aangezien ons dit meer tijd kost, brengen wij deze werkzaamheden wel in rekening. Maar deze kosten maken we vooraf duidelijk aan u.

Mocht u onverhoopt en ongewenst bij een conflict betrokken zijn dan staan wij (een team mensen, waarvan 6 ervaren advocaten) graag voor u klaar om van die vervelende situatie het beste te maken en er het beste voor u uit te halen.