Legal scan

Zaken goed regelen kan het verschil maken.

Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw business. Niet alleen omdat daar uw passie ligt, maar ook omdat u daar bij uitstek goed in bent. Die business en uw liefde daarvoor zijn immers de reden dat u ondernemer geworden bent.

Het belang van goed contractenbeheer

Tegelijkertijd leert de praktijkervaring dat zaken goed regelen en juridisch laten kloppen het verschil kunnen maken tussen een geslaagde onderneming en een faillissement. Contractenbeheer is daarbij belangrijk. Welke contracten hebt u en met wie? Wat is de inhoud van die contracten? Wanneer loopt het contract af? wat gebeurt er na afloop? Eindigt de relatie of wordt die stilzwijgend voortgezet? Om problemen te voorkomen, is het verstandig uw contracten regelmatig te controleren.

Onze Legal Scan

Als huisadvocaat voor ondernemers stellen wij dagelijks contracten op en procederen wij met grote regelmaat over de naleving van overeenkomsten. Wij hebben dan ook veel kennis en ervaring die wij inzetten bij het controleren van contracten. In dat kader hebben wij een legal scan ontwikkeld; met die legal scan beoordelen wij snel en doeltreffend uw lopende contracten. U kunt hierbij onder meer denken aan koopcontracten en verkoopcontracten; arbeidsovereenkomsten (en alle gerelateerde reglementen), overeenkomsten van opdracht met zzp-ers, afspraken met uw leveranciers en klanten, huurovereenkomsten, maar ook aan algemene voorwaarden, franchisecontracten en distributieovereenkomsten.

Onze doelstelling

U krijgt, als ondernemer, snel en helder inzicht in wat er goed geregeld is; wat veranderd is en wat u nog meer moet regelen. Wij koppelen de controlepunten helder terug.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of vul het contactformulier in.