Vacatures

SMART Advocaten is op zoek naar jou

Onze ambitie is om, met SMART oplossingen, de ideale huisadvocaat te zijn voor onze klanten. Met het SMART team van advocaten en ondersteuning, zijn wij SMART Advocaten.

In ons dynamische kantoor, zijn we met enige regelmaat op zoek naar nieuwe  collega's. Ben jij onze nieuwe collega? Rechts in de kolom staan de openstaande vacatures voor ons kantoor.

Wie zijn wij?

SMART Advocaten is een professioneel en energiek kantoor gelegen tegenover het vliegveld in Eindhoven, waar we met een enthousiast en gedreven team werken in uiteenlopende dossiers. Wij behandelen zaken op het gebied van o.a. ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht.

Wij zijn een kantoor dat investeert in het behouden van een goede balans tussen werk en privé. Waar je jezelf kunt zijn. Waar het gewaardeerd wordt als je met eigen ideeën komt om kansen te creëren. En waar je de ruimte en het vertrouwen krijgt om goede ideeën ook echt tot uiting te laten komen. We staan altijd klaar voor onze cliënten. Zij verwachten van ons deskundigheid en een pragmatische aanpak. Met veel gedrevenheid, integriteit en interesse in cliënten en elkaar maken we deze verwachting waar.

En wie ben jij?

Openstaande vacatures: