Ondernemersabonnement

Met een SMART Ondernemersabonnement wordt u ontzorgd

Uw onderneming

U timmert stevig aan de weg. U kunt veel zelf, doet veel zelf, maar er zit altijd een grens aan de eigen kennis en ervaring en daarom is het soms prettig om te kunnen klankborden. Even iets checken; laten nakijken of delegeren. Snel iemand kunnen bijschakelen kan soms een groot verschil maken. Ook als u door tijdsgebrek ergens niet aan toekomt. Voor snel af te werken klussen of ingewikkelde juridische uitzoekvragen. Voor al die gevallen zijn wij graag de huisadvocaat van uw onderneming.

Uw wensen

  • U heeft op regelmatige basis juridisch advies nodig op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en incasso.
  • U wilt vooraf weten wat de kosten zijn voor een vast bedrag per maand.
  • U wenst kwalitatief hoogwaardig advies van een ervaren advocaat.
  • U stelt eerstelijns juridisch advies per telefoon, e-mail of op andere wijze op prijs waarbij u altijd een snel, helder en duidelijk antwoord krijgt op al uw vragen.

Wat biedt het SMART Ondernemersabonnement u?

U krijgt een vaste advocaat en passen ons arrangement aan op uw wensen. Een SMART ondernemersabonnement op maat, als aanvulling op kennis die u al in huis heeft. Zo vertelt u ons hoe wij uw ideale huisadvocaat zijn. Maar op basis van de voorkeuren van onze cliënten hebben we wel een concreet voorstel:

Vaste contactpersoon

Ten behoeve van een vlotte communicatie wordt een vaste contactpersoon aangewezen.

Maandelijkse bespreking - inbegrepen

Eens per maand bespreken we de lopende zaken en vraagstukken; contracten en brieven die voorliggen en de aandacht verdienen.

Kort advies - inbegrepen

Onbeperkt eerstelijns juridisch advies over civielrechtelijke kwesties tegen een vast bedrag per maand, zodat u en uw medewerkers de vrijheid hebben om snel te bellen en te klankborden als er kwesties voorbij komen, zonder extra kosten.

Samenwerking & nakijken briefjes of korte documenten - inbegrepen

Ook m.b.t. veel praktische zaken die u zelf intern oppakt kan het soms nuttig zijn om iets door ons kantoor te laten nakijken. Op deze manier kan met een beperkte tijdsbesteding, snel en praktisch tegen beperkte kosten ondersteuning worden gegeven.

Snelle eerste actie of reactie nodig? – inbegrepen

Als er naar aanleiding van de onderwerpen die wij bespreken verdere actie nodig is, geldt dat wij het praktisch zo doen dat het opstellen en verzenden van een enkele brief om ergens op te reageren meeloopt onder het abonnement.

Korting bij privé-vragen - inbegrepen

Uw personeel en directeuren zijn voor u belangrijk, dus voor ons ook. Als zij in privé juridische hulp nodig hebben kunnen ze bij ons advies inwinnen onder aangepaste voorwaarden. We lichten dat graag persoonlijk toe.

QuickScan en update contracten

In het kader van het ondernemersabonnement dat wij aangaan, doen wij meestal een snelle screening, een contractenscan, om na te gaan of en in hoeverre praktisch gezien de zaak juridisch op orde is. Omdat de wereld constant verandert, verzorgen we ook een jaarlijkse update van uw contracten.

Uw vorderingen

Juridische ondersteuning bij het incasseren van uw vorderingen. Is in deze regelmatig actie nodig en wilt u de kosten in de hand houden? Ook daarover kunnen afspraken op maat gemaakt worden.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak of vul het antwoordformulier in.