Vacature advocaat-medewerker

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker algemene praktijk met ongeveer 4 tot 7 jaar ervaring.

Wij zoeken analytische, creatieve en commerciële competenties, zo nodig als onderdeel van verdere talentontwikkeling. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit (de regio) Eindhoven. Een goede beheersing van de Duitse taal in woord en schrift is een absoluut pluspunt.

Wat bieden wij

Wij zijn een eigentijds en middelgroot kantoor met 14 collega’s, waarvan 7 advocaten en een jurist. Bij SMART Advocaten staat de cliënt op de eerste plaats en het kantoor op de tweede plaats. Wij staan voor ontspannen omgangsvormen en kennisdeling en samen aanpakken als team.

Binnen de secties worden de teamleden nauw betrokken bij onze groeiambities. Van de medewerkers wordt een actieve bijdrage verwacht aan acquisitie- en marketinginspanningen en de ontwikkeling van verdere diensten en producten. Jij telt en wij zijn nieuwsgierig naar jouw visie en inbreng.

Voor reacties

Wilt u solliciteren? Stuur dan uw brief en CV vóór 31 juli 2018 naar SMART Advocaten op onderstaand adres. Wilt u nog verdere informatie? Neem dan contact op met Mr. Suzanne van Dijsseldonk of Mr. Martijn de Schepper, 040- 284 11 72 of via info@smartadvocaten.nl.