Arbeid en Onderneming

Arbeid en Onderneming

Advies bij faillissement en reorganisatie

Arbeidsrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheid raken elkaar. Denk aan faillissementen, doorstarten, reorganisaties, overnames.

Een reorganisatie met een collectieve ontslag stelt bijvoorbeeld bijzondere eisen aan de organisatie. En welke rol speelt de OR?

We formuleren oplossingen voor complexe vraagstukken over ontslag, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap.

Lees meer
Strategisch meedenken

Strategisch meedenken

Brede ervaring in arbeidsrecht

We doen al jarenlang veel individuele en collectieve ontslagzaken, zowel namens werknemer als werkgever. We ontdekken snel opvallende ontwikkelingen en patronen, adviseren doelgericht over hoe uw organisatie daarmee kan omgaan.

We denken strategisch mee en formuleren richtlijnen voor trefzeker operationeel handelen.

Lees meer
Hulp bij faillissement

Hulp bij faillissement

Van aanvraag tot doorstart

We hebben veel ervaring met faillissementssituaties. Denk aan faillissementsaanvragen, zowel vanuit de aanvrager als aan de zijde van de verweerder. Bij incasso's is zo'n aanvraag zeer effectief.

Ook helpen we bestuurders van een failliete onderneming, bijvoorbeeld tegen onterechte verwijten van de curator. We begeleiden succesvol het saneren van schulden en doorstarten na faillissement.

Lees meer
Ondernemen over grenzen

Ondernemen over grenzen

Van zzp'er tot multinational

Onze enthousiaste advocaten en een professionele staf presteren op uiteenlopende internationale rechtsgebieden: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, handelsrecht, incasso, aansprakelijkheid en verzekeringsgeschillen.

We zijn vanuit Eindhoven actief voor ondernemers uit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Voor multinationals, P&O-managers, politici, expats, zzp’ers, dga’s en (statutair) directeuren. Ook voor u?

Lees meer
Internationale praktijk

Internationale praktijk

Welk recht geldt er?

Niemand staat graag voor de rechter. Maar als het moet, dan kunt u zelf maar beter invloed hebben op welk recht er geldt als er een geschil ontstaat en in welk land uw zaak eventueel dient. Wij leggen uw voorkeuren vast in leveringsvoorwaarden en andere documenten. En we nemen met u door hoe u het best kunt handelen om uw voorkeuren leidend te laten zijn. 

Lees meer
 • Handelsrecht

  Onze handelsrecht advocaten scheppen helderheid bij het aangaan van contracten. En wij lossen handelsgeschillen succesvol voor u op.

  Lees meer
 • Arbeidsrecht

  Onze advocaten ademen arbeidsrecht. We staan al jarenlang veel werknemers en werkgevers bij in arbeidsconflicten. Met aantoonbaar succes!

  Lees meer
 • German Legal Team

  Wij zijn uw succesvolle aanspreekpunt in grensoverschrijdende kwesties. Ons Duitstalige team staat tot uw beschikking in uw eigen taal.

  Lees meer
Zoekt u: Marco Swart van Swart Legal? klik dan hier” Webdesign en development door Omines
[newsletter-form-close]
Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze zakelijke of particuliere nieuwsbrief en blijf op de hoogte.